Mijn leven zoals het is #45 | Mini-update

ⓒpixjumbo.com By Viktor Hanacek

Het is even geleden dat ik onder deze rubriek nog schreef. Ik heb het nl ongelooflijk druk momenteel. Ik was nu gelukkig 4 dagen vrij met de paasdagen, maar die zijn zo ongelooflijk snel voorbijgevlogen. Ik heb wat kunnen uitrusten (want dat zit er niet meer bij nu ik fulltime werk), maar ik heb ook heel wat werk verzet voor de vzw. Elk jaar organiseren wij de 2de zaterdag van mei een muziekevenement voor het goede doel. Drie hebben we er dit jaar en het is ook de 3de editie. Wij zijn ongelooflijk trots dat we dat mogen doen, maar er kruipt heel wat voorbereiding en organisatie in. Daar zijn we grotendeels gans het weekend mee bezig geweest, want het begint toch te naderen.

Naast deze blog heb ik dan ook nog een tweede blog opgericht waar ik samen met mijn vriendin Bea schrijf. Momenteel schrijf ik over fotografie en geef ik tips mee, maar binnenkort schrijf ik ook nog over andere dingen. Die hou ik nog even geheim ;)

Twee weken geleden op zaterdag mocht ik een fotoshoot doen van een meisje die haar communie doet. Daar kruipt ook al zoveel werk en organisatie in. Want het gaat niet alleen om je fototoestel, maar ook om het model op de juiste locatie te krijgen. Ik mocht gelukkig meerijden met de ouders en zo hadden we nog een leuke dag. De dag er na ben ik gans de dag bezig geweest met de foto's te selecteren en bewerken indien nodig. Op woensdag kwamen ze die dan halen om daar dan nog zelf een selectie uit te kunnen nemen. Moeilijk! Maar goed, mijn klus zat er op.


3 opmerkingen

 1. Oeeh, fijn om deze rubriek nog eens te lezen! Hopelijk toch kunnen genieten van de paasdagen, ondanks de drukte :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vond het wel eens tijd voor een update ;)

   Verwijderen
  2. Hallo, ik ben Theresa Williams Na jaren in relatie met Anderson te hebben, brak hij me op, ik deed alles aan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo veel terug, vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik smeekte hem met alles, ik maakte beloftes maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem aan mijn vriend uit en ze stelde voor dat ik liever contact opneem met een spellaster die mij zou kunnen helpen om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen. Mailde de speltoets, en hij zei dat het geen probleem was dat alles voor drie dagen goed gaat, dat mijn ex voor drie dagen terugkomt naar mij, hij stootte de verrassing en verrassend in de tweede dag, het was om 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verbaasd, ik antwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo sorry was voor alles dat er gebeurde dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zo veel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem, dat was hoe we weer gelukkig samen leven. Sindsdien heb ik de belofte gedaan dat iemand die ik ken dat een relatie probleem heeft, zou ik helpen bij een dergelijke persoon door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spellaster die me met mijn eigen probleem heeft geholpen. Email: drogunduspellcaster@gmail.com u kunt hem mailen als u hulp nodig heeft in uw relatie of een ander geval.

   1) Love Spells
   2) Lost Love Spells
   3) Echtscheiding Spells
   4) Huwelijk Spells
   5) Bindende spelling.
   6) Breakup Spells
   7) Verban een verleden Minnaar
   8.) U wilt worden bevorderd in uw kantoor / loterij spelling
   9) wil je geliefde bevredigen
   Neem contact op met deze geweldige man als u een probleem heeft voor een blijvende oplossing
   Via drogunduspellcaster@gmail.com

   Verwijderen